Sta op! Training

Getuigenis

 

Geestelijk ziekenhuis

'Na mijn doop was ik op zoek naar meer: hoe ga ik nu verder? Ik was op zoek naar Geestvervulde mensen. Die mensen vind ik bij de Sta op! Training. Elke vrijdagochtend kom ik samen met anderen in verbinding met God en luisteren we naar de Heilige Geest. Elke vrijdag word ik door Hem bemoedigd, leer ik Zijn Stem verstaan en mag ik Zijn liefde ontvangen én doorgeven aan anderen. Ik raak hier gevoed, ik les hier mijn dorst met Levend water. Het is een plek om te genezen en te helen. Een plek om bemoedigd te worden. Het is heerlijk om bij God te zijn. Op deze plek vuurt God me aan en houdt mij liefdevol een spiegel voor. Hij snoeit en Hij geeft groei.'

Anoniem

Deelnemer Sta op! Training

Waarom een Sta op! Training zul je je misschien afvragen?

Ik geloof dat God wil dat we in de praktijk brengen wat we van Hem ontvangen, wanneer we de Bijbel lezen, lezen we dat geloof zonder daden een dood geloof is.

Door deze Sta op! Training, geleid door de Heilige Geest kun je leren om je geloof te activeren, om actief te worden zodat jezelf in de kracht van de Heilige Geest kunt wandelen in de dingen die God voor je heeft. Zodat jij gezegend wordt om tot zegen te zijn voor de mensen om je heen.

Het doel is immers dat wij als christenen steeds meer op Jezus gaan lijken: 'Wees net zoals Jezus Christus was.' (Filipenzen 2:5 BB)

En wat is dan wat Jezus deed?

Het begon in Galilea, nadat Jezus van Nazaret door Johannes was gedoopt. God zalfde Hem toen met de Heilige Geest en met kracht. Hij ging door het land, was goed voor de mensen en maakte iedereen gezond die door de duivel gevangen werd gehouden. Want God was met Hem. (Handelingen 10:38 BB).

 

God is ook met jou en Hij wil dezelfde dingen door jou heen doen!

 

Het kan zijn dat je nog niet zover bent, omdat je nog allerlei dingen in je leven tegenkomt waardoor je je nog niet kunt uitstrekken naar anderen.

Ook dan is deze Sta op! Training óók voor jou, je leert gehoorzaamheid aan God en je te verzetten tegen de duivel: 'Wees dus gehoorzaam aan God, maar verzet je tegen de duivel. Dan zal de duivel van je wegvluchten.' (Jakobus 4:7 BB) 

 

Het is tijd dat de christenen Zijn licht laten schijnen in deze donkere wereld!

Jullie zijn het licht voor de wereld. Een stad die op een berg ligt, kan niet verborgen blijven. (Mattheüs 5:14 BB)

 

Sta op! 

 

De Heer zegt: "Sta op, (vul je eigen naam in), kom in het licht. Het stralende licht van de Heer zal op je schijnen. Zijn zon gaat over je op. De aarde en de volken zullen in het donker liggen. Maar op jou zal het licht van de Heer schijnen. Iedereen zal zien dat zijn stralende macht en majesteit bij je is.  De volken en hun koningen zullen naar dat licht toe komen dat op jullie schijnt. (Jesaja 60:1-2 BB)

 

Wanneer:

De Sta op! Training is elke vrijdag van 9:30-11:30u.

Waar:

In het gebouw van El Padrino aan de Hoogspanningsweg 4, te Assen.

Vanaf de parkeerplaats is het het gebouw aan je linkerhand op de eerste verdieping.

Wat:

Geleid door de Heilige Geest Bijbels onderwijs

Aanbidding

Gebed

Activatie

Profetie

Gesprek

Koffie/thee

Wie:

Voor een ieder die geactiveerd en gemotiveerd wil worden in zijn/haar wandel met God.

Gegeven door:

Wat kost het:

Een vrijwillige bijdrage per keer, of maandelijks gegeven vanuit een blij hart!

De Bijbel zegt dat de arbeider zijn loon waard is (Lukas 10:7 BB), dus als het jou helpt om verder te komen nodig ik je van harte uit om bij te dragen aan het werk voor de Heer. 

Dit kan contant tijdens de Sta op! Training, maar ook via: